Helt plotsligt vår hemlig organisationen (svårt att kalla den här monster ”företaget”) skicker oss direkt till egen hemland Sverige. Om två veckor landar vi i Stockholm, sen tåget till Älmhult (där är huvudnerv eller underjordisk bas finns – ska se) sen Köpenhamn med den världens huvudkontoret. Allting på 4 dagar, ingen tid för avslappna och prova lokal sprit i tystnaden.

Innan var jag i Sverige bara en gång – förra året två dagar i Malmö, pendlade där från CPH. Kommit till stad lördag kl.8 och det var tom som i zombie-filmen. Och gjorde jag också runtresa CPH – Helsingør – Helsingborg – Lund – Malmö – CPH. Intryck var enkel – Skåne är ju platt som tallrik.

Så nu mission för resan är skitklart – måste köpa Bob Hunds troja om där finns en och flera flaskor av Skåne Akvavit. Eller kanske mål är att hitta vitsen av resan.

Tagged with:
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 8 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>