Helgen v.26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nej, men vi var ute på hela helgen – Oka flod, ungefar 50 km fran Tula stad. Lite grann volleyball och badminton, lite mer gin med tonic och mycket solen och vatten. Allting ganska fin och tyst. Men. Jag var biten i ben av fäbroms stor som fogel. Ben svullnade upp och blev nästan två gången storre än i originallt versionen. Också jag klippade mit andra ben med vass sten så jag var nästan förlamade. Vill nu bara säga att naturen är kanske grön och med ren luften, men det är ju jävligt farligt, och för mig det går bättre med asfalt och bilar och vad som helst i staden. Och jag tror att det är inte bara jag som tanka på sådan sätt därför att mer och mer folk flytta från landet till städer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + = 15